joi, 23 ianuarie 2014

Tragedia care a distrus doua vieti dar, in continuare, autoritatile raman nepasatoare

Dupa aceasta tragedie nu s-a luat nici o masura impotriva vinovatiilor principali. De ce domnilor? 
Pentru ca in aceasta tara, toti sefii institutiilor statului sunt numiti in functii pe criterii politice, acestia la randul lor isi angajeaza rubedeniile, de aceea nu functioneaza nimic cum trebuie.
Cu atatia interlopi, cu un sistem mafiot, Romania a fost distrusa din punct de vedere economic. Si eu foarte multi ani, m-am luptat cu acest sistem mafiot foarte puternic.
La conducerea M.A.I. si M.Ap.N. nu mai trebuie numiti ministrii politic.
La aceste ministere, trebuie numiti ministrii-ofiteri din randul cadrelor militare, care au absolvit institutii militare, foarte bine pregatiti profesional. 
Dar pentru asta trebuie sa ne unim toti romanii, pentru a face ceva pentru oamenii din aceasta tara.
Pacat de aceasta tanara minunata si de pilotul erou care s-au prapadit din cauza nepasarii si a incompetentei tuturor institutiilor implicate in acest caz!!!
Multi ar trebui sa plateasca, dar imi este teama ca se va musamaliza aproape totul. Am constatat ca Presedintele Romaniei-Traian Basescu protejeaza pe directorul S.T.S., domnul Opris care gestiona aparatura de specialitate. Seful Politiei Romane-chestor sef-Toba, intr-o situatie de forta majora nu a folosit apratura de specialitate pe care o gestiona, pentru localizarea locului unde se afla epava in urma dezastrului aviatic. Trebuia sa ceara aprobare de la Dumnezeu? 
Trebuie analizata din nou, in scurt timp aceasta situatie in toate institutiile implicate in acest dezastru, iar cine sunt responsabili sa fie demisi si sa plateasca pagubele survenite in urma acestui dezastru.
SA NE UNIM, SA PROTESTAM PENTRU A LE ARATA INCOMPETENTA, INDOLENTA SI NESIMTIREA CELOR CARE SUNT IN FRUNTEA INSTITUTIILOR STATULUI ROMAN, INDIFERENT DE CULOAREA POLITICA.
NU SE MAI POATE ASA!!!
NU MAI REZISTAM
ROMANI - UNITI-VA!!!
Dumnezeu sa-i ierte!!!
Daca nu platesc cei vinovati!
Personal, voi protesta in fata Guvernului Romaniei.
Comandor Popa Nicolae-Orsova

Un comentariu:

  1. Cu tot regretul pentru tragedia produsa, d-le comandor cred ca trebuie sa mai si ganditi nu numai sa scrieti. La mansa s-a aflat pilotul erou nu s-au aflat politicieni, interlopi , cocalari etc.Pregatirea aeronavei pentru zbor intra in sarcina unor indivizi acreditati pentru asa ceva. Zborul in sine era coordonat de niste institutii ale statului( dar care isi fixeaza singure venituri uriase iar cand se intampla cate ceva exclama cu dezinvoltura...vai, ce naspa ...) De la d-stra ca de la un comandor adevarat asteptam un comentariu pertinent care sa ne lumineze cumva....cum a ajuns aeronava in situatia critica, actiunile pilotilor, ce se putea face in situatia creata, de ce nu s-au dus sa aterizeze pe Sibiu? ori pe Cluj? de ce s-au angrenat in traversarea unui lant muntos in conditiile in care au constatat aparitia fenomenului de givraj , daca aeronava a fost supusa degivrarii la decolare etc .in rest, aveti perfecta dreptate cu angajarea pe criterii politice, sisteme mafiote.....

    RăspundețiȘtergere